Συντήρηση κήπων

Προϋποθέτει την περιοδική παροχή υπηρεσιών βάσει συμβολαίου, όπως κλάδεμα, λιπάνσεις, φυτοψεκασμούς, ανανέωση επιφανειακών χωμάτων, μεταφυτεύσεις, γενικό καθαρισμό (ξεσκόνισμα φύλλων, απομάκρυνση ξερών, καθάρισμα φυτοδοχείων), καθώς και κοπή γκαζόν.

Την συντήρηση εκτελεί ειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα υλικά συντήρησης επιλέγονται από την εταιρεία μας, πάντα με στόχο την ομαλή ανάπτυξη των φυτών και τη μακροζωία τους.
 
Η GRANDMASTERGROUP είναι σε θέση να σας παρέχει:
  • Μελέτη και κατασκευή του κήπου σας
  • Τεχνική υποστήριξη για τη συντήρηση του κήπου σας
  • Διαμόρφωση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου με τη χρήση φυτών εσωτερικού χώρου
  • Συντήρηση φυτών εσωτερικού χώρου
  • Εγκατάσταση αρδευτικών συστημάτων
 
Οι άνθρωποι της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας και είναι πρόθυμοι να λύσουν κάθε πρόβλημα και να προσφέρουν πάντα καινοτόμες πρακτικές.
 
Κατασκευές εσωτερικών χώρων

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τις εργασίες διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων με φυτά. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σε πράσινο, γίνεται και η κατάλληλη επιλογή φυτοδοχείων ώστε να υπάρχει πλήρης οπτική βελτίωση.

Κηποτεχνικά Έργα

Η αισθητική στο χώρο μας (εσωτερικό και εξωτερικό) έχει άμεση σχέση με τη ψυχολογική μας κατάσταση και το συναισθηματικό μας κόσμο. Ένας ωραίος και καθαρός χώρος βοηθά να αποκτήσουμε ευχάριστη διάθεση και ενεργητικότητα για ζωή. Η διαμόρφωσή του είναι μία σοβαρή υπόθεση που απαιτεί γνώσεις και μεράκι.

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας διαθέτουν όλο το απαραίτητο υπόβαθρο για να κάνουν το χώρο σας όμορφο και λειτουργικό.