ΑΡΧΙΚΗ>ΕΤΑΙΡΙΑ > ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η GRAND MASTER GROUP ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2004 με έδρα την Αθήνα, με όραμα να προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων ιδιωτικών και δημόσιων χώρων.

Σταδιακά και μεθοδικά, πρόσθεσε στη κύρια δραστηριότητά της τις υπηρεσίες Διαχείρισης και Συντήρησης Εγκαταστάσεων και την Κηποτεχνία.
 
Από την αρχή της δραστηριοποίησης, ο κύριος στόχος της εταιρείας ήταν και παραμένει η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με άρτια εκπαιδευμένο και επιλεγμένο προσωπικό. Η εταιρεία διαθέτει και απασχολεί ένα αξιόλογο και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και ένα ολιγομελές και έμπειρο διοικητικό σχήμα. Επιλέγει με προσοχή άτομα τα οποία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης της εταιρείας. Έχει επενδύσει σημαντικούς της πόρους στη διαρκή εκπαίδευση του εργατικού της δυναμικού για την απλή, ασφαλή και συνάμα αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών που αναλαμβάνει. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται να παρακολουθούν προγράμματα εκπαίδευσης τα οποία διοργανώνονται σε συνεργασίες με γνωστές εταιρείες και ινστιτούτα.
 
Η εταιρεία απέκτησε τη δυνατότητα να παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργασιών, γεγονός που συχνά απαλλάσσει τους πελάτες από τον προβληματισμό της αναζήτησης της συνεργασίας με πολλούς εργολάβους στον ίδιο χώρο.
Η εμπειρία, η ευέλικτη οργανωτική της δομή, οι απλές και αποτελεσματικές διαδικασίες που εφαρμόζει και ο σύγχρονος εξοπλισμός, της επιτρέπουν να προσαρμόζεται άμεσα στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει ή σε κάθε διαφοροποίηση των απαιτήσεων των πελατών της. Επίσης, της επιτρέπουν να είναι πάντοτε προετοιμασμένη για την ανάληψη νέων έργων, χωρίς την ανάγκη του χρόνου προσαρμογής και της κατανόησης των  πελατών της.
Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, εφαρμόζει πρωτοπόρες τεχνικές και προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες όπως Διαχείριση Μεγάρων και Μεγάλων Εγκαταστάσεων,
 
Καθαρισμό κτιρίων και Κηποτεχνία.
 
Για την εκτέλεση των εργασιών που αναλαμβάνει, συστήνει συγκεκριμένη Ομάδα κατανεμημένη ανάλογα με τις ανάγκες του έργου στους χώρους που υποδεικνύει ο πελάτης. Παράλληλα, διαθέτει και αρμόδιο επόπτη για τον έλεγχο της ποιότητας και την εφαρμογή των εταιρικών διαδικασιών.
 
Η επιτυχία απαιτεί επαγγελματισμό και ειδίκευση.
Στόχος της GRAND MASTER GROUP είναι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, που βασίζονται: 
  • στην πείρα,
  • στην επαγγελματική γνώση και οργάνωση,
  • στο ήθος,
  • στη συνέπεια,
  • στην ταχύτητα και την προσιτή τιμή.